Samen aan de slag

Eens per maand komen we als leden van Ecowijk Drimmelen bij elkaar. Dan bespreken we vanuit de diverse werkgroepen de voortgang. Door corona is dat de afgelopen maanden mn via Zoom gegaan. Het kon niet anders. En het stelt ons toch in staat steeds stapjes voorwaarts te gaan. Maar een fysieke bijeenkomst heeft zeker de voorkeur. Dat inspireert én verbindt toch meer. Zaterdag 15 mei jl. was het eindelijk weer zover, de hele groep bij elkaar. De financiën stonden als thema op de agenda. Wat wil en kan ieder huishouden zelf? En wat willen we met elkaar? En dag vol rekenen, prioriteiten stellen en keuzes maken. We deden dit op De Plek van Sjaak & Cecile van Schie in Drimmelen. Een Plek die veel inspiratie brengt. Daardoor was het zowel qua beleving als qua inhoud een zeer geslaagde dag. Weer een stapje verder met elkaar!