Locatie gezocht!

Het sociale fundament van Ecowijk Drimmelen krijgt steeds meer vorm. Regelmatig praten de leden met elkaar over de manier waarop we straks samen willen gaan wonen & leven. Zelfstandigheid in gezamenlijkheid met een duurzaam fundament. Maar dit alles kunnen we pas echt gaan doen als er ook een locatie is waar we onze Ecowijk kunnen gaan bouwen. En grond is schaars in Nederland. Zeker grond met een woonbestemming. Regelmatig zitten we met wethouders en beleidsmedewerkers van gemeenten om tafel om ons plan toe te lichten. Vaak een enthousiast gesprek. Totdat het onderwerp ‘potentiële bouwlocatie’ aan de orde komt. Dan wordt het vaak stil. Dus als jij een locatie te koop weet van ca. 9.000 m2. waarvan de helft een woonbestemming heeft of kan krijgen voor onze ca. 20 huizen en de andere helft agrarische bestemming voor het voedselbos, de moestuin en de gemeenschappelijke tuin in Brabant, liefst omgeving Breda, Terheijden, Drimmelen, dan horen wij dat heel graag!  Je tip wordt met open armen ontvangen op info@ecowijkdrimmelen.nl